PETER PAN


Títol: Peter Pan

Autor: J.M. Barrie

Adaptació: Agustín Sánchez Aguilar

Il·lustrador: Robert Ingpen

Editorial: Vicens Vives

Col·lecció: Cucanya

El llibre ens porta al País de Mai Més on hi ha el refugi del petit Peter Pan. Aquest és un nen aventurer que vola com els ocells i que es nega rotundament a créixer. Una nit, Peter viatja en secret fins a la ciutat de Londres i coneix a la Wendy, una nena adorable que està a punt d’abandonar la infantesa. A partir d’aquí, tots dos comencen un viatge ple d’aventures.


Títol: Peter Pan y Wendy

Autor: J.M. Barrie

Il·lustrador: Mabel Lucie Attwell

Editorial: Juventud

Peter Pan y Wendy és una narració on el fantàstic i l’humorístic s’uneixen en la més divertida aventura que es va poder concebre. Peter Pan, el nen que no volia créixer, és el prototip d’heroi prodigiós i valent. Aquest llibre ens permet entrar en un món màgic ple d’aventures.

Títol: Peter Pan

Autor: J.M. Barrie

Traducció: Nazaret de Terán Bleigberg

Editorial: Alianza

Conta la història del nen, Peter Pan, que no volia créixer.Títol: Peter Pan en los jardines de Kensington. Peter Pan y Wendy.

Autor: J. M. Barrie

Editorial: Valdemar

Col·lecció: Avatares

Peter Pan en els jardins de Kensington (1906) és el títol del relat on apareix per primera vegada Peter Pan i, en ell se'ns revelen els costums de les fades del jardí de Kensington i la història d'un bebè que va deixar de ser un nen com els altres para mai créixer i quedar-se a viure al parc.

Peter Pan i Wendy (1911), com tothom sap, és la història de tres nens anglesos que una nit, després de rebre la visita d'un estrany ser que té poders màgics i es diu Peter Pan, surten volant amb ell fins a arribar al sorprenent país d' on procedeix: l'illa de Mai de la vida. Allí, acompanyats per la fada Campanilla, viuran divertides i perilloses aventures entre indis, feres i una banda de pirates capitanejada pel capità Garfi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada